Goede klimaattechniek, onmisbaar voor elke omgeving.

Wij zijn een full-service – en installatiebedrijf voor klimaat- en koeltechnische oplossingen. Van het compleet installeren van grootschalige  koel- en vriescellen tot klimaat en comfortsystemen zoals airco’s en warmtepompen bij u thuis. Met onze expertise kunnen wij vrijwel alle klimaat- en koelgerelateerde uitdagingen in en rond gebouwen, processen, industrie en woningen aan.

Kennis van zaken
Onze medewerkers zijn up-to-date m.b.t. de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo kunnen wij u altijd adviseren over de actuele mogelijkheden én toekomstige oplossingen.

Voorafgaand aan elk project bespreken wij samen met u uw wensen, de mogelijkheden en de eisen die gesteld worden aan uw product en/of locatie. Zo komen we altijd tot een passende oplossing voor uw woning of bedrijf.

Goede nazorg en support
Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Wij bieden speciale servicecontracten op maat aan en adviseren u waar nodig. Wij zijn uw partner op het gebied voor koeltechniek, klimaattechniek, warmptepompystemen, airconditioning en diverse uiteenlopende klimaattechnische oplossingen.

VRAGEN?

Neem voor al uw (service)vragen contact met ons op of bel:
071-545 56 56.

“Elk project, groot of klein, wordt deskundig behandeld en uitgevoerd. Met goede service en passende oplossingen.”

Onafhankelijk advies

Voor een optimaal comfort bij u thuis of op de zaak en het gecontroleerd op temperatuur houden van uw (vers)producten, is een goede klimaatbeheersing een vereiste.

Passend bij uw wensen, locatie en situatie adviseren wij u, als onafhankelijke dealer en installateur, alleen het beste merk klimaatsysteem aan. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken daarom bij voorkeur met A-merken zoals Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Daikin, Toshiba en LG.

VCA gecertificeerdWij zijn VCA-gecertificeerd.

Wat klanten over ons zeggen

Wij zochten een partner voor het onderhoud van onze koelmachines. We hebben gekozen voor Weber Klimaattechniek vanwege de flexibele houding en inzet. Zij denken mee over oplossingen en verbeteringen in systemen. Als partner vinden wij dat vanzelfsprekend een goede zaak. Weber is 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en geen nonsens.

Opticool

Als Kardex Remstar hebben wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard en zijn dan ook zorgvuldig met het kiezen van onze partners. Voor ons is Weber Klimaattechniek al vele jaren een betrouwbare en fijne partner, die met haar producten en diensten exact aansluit op de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze geconditioneerde oplossingen.

Kardex Remstar

Reden waarom we voor Weber Klimaattechniek gekozen hebben, is omdat we goede ervaringen met hen hebben. In het verleden zijn er betrouwbare oplossingen geïnstalleerd, goed onderling contact en prima service.

KP Holland

Weber Klimaattechniek heeft voor ons de koel- en luchtbehandelingsinstallatie van Zwaansvliet in Amsterdam gemaakt. Het is een scherpe en flexibele partij, die in een prettige samenwerking een goede installatie heeft gerealiseerd. 

Cocon Vastgoed