Een koelsysteem voor elk soort product

Totaaloplossingen, turnkey, maatwerk of per onderdeel

Wij ontwikkelen en installeren allerlei soorten hoogwaardige koelsystemen inclusief verlichting en bijbehorende elektrische aansluitingen voor verschillende doeleinden. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden leveren wij maatwerkoplossingen die bijdragen aan de levensduur en het behoud van het product dat u wilt koelen.

Neem voor al uw maatwerkvragen contact met ons op of bel
071-545 56 56.

schuifwanden celbouw

Turnkey oplossing

Wij leveren totaaloplossingen bestaande uit geprefabriceerde isolatiepanelen in elke afmeting en op maat gemaakt, maar ook andere onderdelen passend bij uw wensen. Denk aan onder meer:

 • Sandwich-isolatiepanelen (naar keuze leverbaar met een kern van Polystyreen (PS), Polyurethaan (PUR) of brandwerend steenwol. De cellen kunnen zowel binnen als buiten worden opgesteld. Eventueel verzorgen wij ook de staalconstructie.
 • Schuif-, hef-, overhead-, speedrol- en draaideuren, etc.
 • Vloerisolatie en -verwarming en overdrukventielen.
 • Voorkoelwanden
 • Verwerkingsruimtes
 • Hygiënische uitvoering voor toepassingen in o.a. de farmaceutische en voedingsindustrie

Vanzelfsprekend mag u na de installatie van uw klimaat- of koelcel rekenen op onze service.

Pre-fab en stekkerklare koelcellen

Naast complete koelcellen leveren wij ook een range compacte en zeer betaalbare pre-fab koelcellen. Deze mobiele stekkerklare koelcellen hebben geïntegreerde koeltechniek en zijn ideaal voor kleine koelbehoeften (winkels) en tijdelijke verkooplocaties.

  Cel lage luchtsnelheid en bevochtiging

  AGF-koeling voor land- en tuinbouw

  Speciaal voor de land- en tuinbouw ontwikkelen en leveren wij productgerichte en energiezuinige koeloplossingen die zorgen voor een perfect klimaat voor uw producten, uitdroging minimaliseert, eventueel aangevuld met gecontroleerde bevochtiging. Vanzelfsprekend is hierbij de gelijkheid van de temperatuur en de juiste luchthoeveelheid enorm van belang.

  Enkele voorbeelden hiervan zijn halkoeling, koeling groente- en fruitverwerkingsruimten en gekoelde opslag van groente en fruit.

  Bloemenkoeling

  Voor bloemen, bollen en planten leveren wij productgerichte koeling voorzien van luchtverversing, verwarming, ontvochtiging of juist geringe uitdroging en eventuele bevochtiging. Op het gebied van de snelkoeling leveren wij geforceerde doorstroomkoelers, al dan niet geïntegreerd in de koelcel. Ook hiervoor zijn stekkerklare, autonome systemen leverbaar. 

  Terugkoelen van bloembollen
  Voor het koelen, drogen en bewaren van bloembollen leveren wij product specifieke koelinstallaties. Voor droge bewaring met verwarming en luchtverversing of voor opgeplante bollen. Luchtverdeelkokers en/of luchtkleppen in de bollencellen worden op maat geleverd, eventueel aangevuld met plafondventilatoren.

  Koelinstallatie bloemen
  Om de kwaliteit te behouden en het vaasleven te verlengen, wilt u uw bloemen, natuurlijk direct na de oogst, snel op de ideale temperatuur brengen. Met een juiste installatie zorgen wij voor een goede temperatuurgelijkheid en een juiste relatieve luchtvochtigheid.

  Bloemenopslag
  Wij ontwerpen bloemenbewaarcellen passend bij uw product, zodat u de vochtigheid en de temperatuur optimaal kunt regelen. Uw bloemen blijven langer goed, ook na levering aan de consument.

  Koelcel winkelinrichting
  Speciaal voor bloemenwinkels en tuincentra maken wij bloemenpresentatiekoeling; stille koelers en koelers met geforceerde lucht, met of zonder een glaspui-afscheiding.
  Ook zijn uitvoeringen met een dag-/nachtregeling mogelijk. Verplaatsen van uw bloemen naar een koelcel is dan niet meer nodig.

  Koelcel Bloemen
  Precooler bloemen
  koeling voedselverwerking

  food koeling

  Van bewaar koelcel tot inkoelen.
  Perfect afgestemd voor de voedselindustrie.

  Veilig en efficiënt koelen
  Wij bieden allerlei efficiënte koeloplossingen voor voedselverwerkingsruimtes, eventueel met luchtslangen, gecombineerd met luchtbehandelingskasten. Ook kunnen we warmteterugwinning in het systeem integreren. Levering gebeurt volgens de HACCP-eisen en normen.

  Prettig werkklimaat
  Om het klimaat voor uw medewerkers in gekoelde verwerkingsruimtes zo aangenaam mogelijk te houden, monteren wij luchtverdeelslangen die gekoelde lucht verspreiden over de gehele ruimte.

  Opslag/koel- en vrieshuizen
  In onze koel- en vriescellen wordt uw product onder de beste bewaarcondities opgeslagen. Uiteraard houden wij rekening met een goede temperatuurgelijkheid en de juiste relatieve luchtvochtigheid.

  Farmaciekoeling

  Wij leveren specifieke koel- en vriesruimteoplossingen voor de zorgsector (clean rooms), farmaceutische industrie en laboratoria: 

  • Speciale verwerkingsruimtekoeling
  • Luchtbehandelingssystemen
  • Koel- en vriescellen en -installaties van -40° tot +30°C
  • Koel- en vrieskasten van de merken Gram, Dometic en Panasonic.

  Meer weten?

  We adviseren u graag over de juiste koeltechnische oplossingen en installaties voor uw situatie. Ook maatwerk is mogelijk!
  Neem contact met ons op of bel 071 – 545 56 56.