Airco bij u thuis

Als het gaat om een prettige temperatuur in huis, dan wil je dat wel zelf kunnen regelen. Met een betrouwbare en goed werkende airco kan dat. Zeker nu thuiswerken steeds vaker voorkomt, is een goede klimaatregeling onmisbaar.

Wilt u een airco voor de woon- of werkkamer, slaapkamer of zolder? Onze systemen, van alleen A-merken, zijn hiervoor uitermate geschikt. Ze zijn betrouwbaar, fluisterstil én laag in energieverbruik. Zo geniet u van kwaliteit, de best beschikbare technologie en extra voordeel.

Voor verschillende ruimtes in huis hebben wij de passende airconditioning. Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde projecten.

Neem voor al uw maatwerkvragen contact met ons op of bel
071-545 56 56.

Airco’s in huis

Warmtepompunits
Een andere manier van koelen of verwarmen kan met een moderne warmtepompunit. Hiermee kunt u de verwarming en koeling voor uw woning zelf regelen, maar ook het water uit de kraan.

Een warmtepompunit kent de volgende voordelen en toepassingen:
• Direct uitblazende koel- en verwarmingsunits in het huis
• Ventilatiesystemen met warmte-terug-winning voor energiebesparing
• Vloerverwarmingsunits om de vloerverwarming of lage temperatuurradiatoren te voeden
• Tapwatersystemen met boiler om watertemperaturen boven de 65 ˚C te leveren

Neem voor al uw maatwerkvragen contact met ons op of bel
071-545 56 56.

Meer weten?

We adviseren u graag over het juiste aircosysteem voor uw situatie. Maar ook over de uitstraling van de apparatuur, zodat deze past bij uw woning. En wilt u een systeem op maat, dan kan dat ook. Meer weten? Neem contact met ons op of bel 071 – 545 56 56.