Verleng de bewaartijd van uw producten

Voor elk bedrijf de juiste opslagcondities

U en uw klanten willen kwalitatieve producten. Dan is het belangrijk om deze goed vers en gekoeld te kunnen bewaren. Met de juiste koelinstallatie is dat geen enkel probleem. Wij leveren, installeren en onderhouden custom made koel-, vries- en bewaarinstallaties voor o.a. de food-, farmacie & laboratorium-, planten-, bloemen & bollen- en procesindustrie. Installaties die de kwaliteit van vers geoogste (of bereide) producten kunnen borgen en de houdbaarheid sterk kan verlengen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak, professionele monteurs en installateurs en advies op maat weten wij precies welke oplossing uw bedrijf nodig heeft voor het verwerken en bewaren van uw producten. Daar kunt u van op aan.

Altijd de beste koeloplossing voor uw bedrijf
Omdat wij dealer en installateur van verschillende A-merken zijn en over een uitgebreid netwerk van leveranciers beschikken, kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de beste koeloplossing voor uw situatie ook na de installatie mag u rekenen op onze 24/7-service.

Koelsystemen

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden leveren wij maatwerkoplossingen die bijdragen aan de levensduur en het behoud van het product dat u wilt koelen.

Koeltechnieken

Het kwalitatief conditioneren van ruimtes vraagt om kwalitatieve besturingssystemen en een passende bewaartechniek om uw producten op de gewenste manier te kunnen conserveren.

Met de juiste koelinstallatie waarborgen wij de verskwaliteit van uw product.”

Maatwerk volgens de laatste milieuwetgeving
Een goede koelinstallatie begint met een goed ontwerp. Uw koelinstallatie wordt daarom volledig op maat en conform de laatste eisen en wetten ontworpen en uitgevoerd. De bewaaromstandigheden van uw product zijn zo optimaal aangepast aan uw voorkeuren op het gebied van investeringsruimte, energieverbruik en bedieningsmogelijkheden. Ook adviseren wij u graag over:

  • Hygiëne (HACCP) Met name bij installaties voor de farmacie- en voedingsindustrie
  • Wetgeving milieu en veiligheid
  • Besparen op energie(kosten) door:
    Programmeerbare besturingstechnieken
  • Keuze van juiste systeemontwerp
  • Moderne regelorganen zoals elektronische expansieventielen en drukregelaars
  • Keuze van het juiste koudemiddel

Chemische of natuurlijke koelmiddelen
U kunt kiezen uit directe (conventionele) en indirecte koelsystemen, waarbij moderne chemische koelmiddelen (bijvoorbeeld R513A, R134a, R407C, R410A en R449A) of natuurlijke koelmiddelen (CO2 en Propaan) worden gebruikt. Deze middelen tasten de ozonlaag niet aan en voorkomen milieuschade. Over welk natuurlijk koelmiddel voor uw toepassing geschikt is, adviseren wij u graag.

Bekijk hier een aantal van onze gerealiseerde projecten.

Bloembollen cel
minibox koelcel

service

Of het nu gaat om het maken van tekeningen, aanvragen van vergunningen of het begeleiden van de bouw van uw koelsysteem, wij staan voor u klaar. Onze ervaren koelmonteurs en koeltechnici zijn actief door heel Nederland en uitgerust met de nieuwste en modernste serviceapparatuur. Zo kunt u 24/7 op onze expertise en service rekenen.

Meer weten?
We adviseren u graag over de juiste koeltechnische oplossingen en installaties voor uw situatie.
Ook maatwerk is mogelijk! Neem contact met ons op of bel 071 – 545 56 56.