geen project is hetzelfde, maar er is altijd een oplossing

De ene opdracht is de andere niet. Daarom bieden wij altijd persoonlijk advies en leveren maatwerk in klimaatbeheersing. Kli-maatwerk dus.

Variërend van kleine installaties bij u thuis of op de zaak tot passende oplossingen voor het MKB en grootschalige projecten. Al meer dan 50 jaar zijn wij uw partner die met u meedenkt, levert wat er is afgesproken en ook na aanschaf en installatie voor u klaarstaat.

Neem voor al uw maatwerkvragen contact met ons op of bel
071-545 56 56.

Projecten op maat

Klimaatbeheersing is op veel plaatsen aanwezig. Voor meerdere uitdagende projecten hebben we maatwerk geleverd dat bijdroeg aan een prettiger klimaat en een verbeterde situatie.

service monteur

Praktijkruimte

Een praktijkruimte die naar wens gekoeld, maar ook verwarmd kan worden, verbetert de productiviteit en de werksfeer. Met de installatie van een <… airco> was de klus snel geklaard.

service monteur

Serverruimte

Is computer- en serverapparatuur essentieel voor uw bedrijf? Met het realiseren van de juiste temperatuur in de serverruimte voorkomt u oververhitting en daarmee storingen, slijtage of uitval met dataschade of verlies tot gevolg.

service monteur

Bedrijfsoplossingen

Een prettig werkklimaat betekent veel voor uw werknemers. Het lijkt altijd een hele onderneming, maar wij hebben al veel bedrijven geholpen bij de realisatie en de installatie van oplossingen die bijdragen aan het verwarmen of verkoelen van bedrijfsruimtes.

Contact

Wij zijn zeer ervaren op het gebied van klimaatbeheersing en het installeren van aircosystemen in bedrijfs- en serverruimtes. Elke situatie is natuurlijk anders, maar afhankelijk van uw wensen en eisen van de ruimte voorzien wij u graag van een oplossing op maat. Meer weten? Neem contact met ons op of bel 071 – 545 56 56.

4 + 14 =