Stel uw vraag

Single Split Airconditioning

Dit is de meest gangbare en in veel situaties toepasbare airco variant.
Een single split airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit. De binnenunit wordt aangepast aan de omgeving en hier speelt ook vaak het uiterlijk van de unit een belangrijke rol. Daarbij zijn er nogal wat mogelijkheden: wandunit, plafondonderbouwunit, cassette-unit, vloerunit of een kanaalunit. 

Energiebesparing door techniek

De moderne splitsystemen zijn standaard uitgerust met inverter technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de airconditioning zich aanpast aan de omstandigheden van de ruimte, waardoor energie wordt bespaard.
Voordelen zijn een hoger rendement en een grotere capaciteit. Inverter technologie zorgt ervoor dat de airco bij ingebruikname sneller opstart, waardoor de ingestelde temperatuur sneller wordt bereikt en behouden. Het systeem schakelt pas weer opnieuw in als de ingestelde bovengrens wordt bereikt.

Voordeel voor u

De airconditioning is dus niet alleen om te koelen of verwarmen, maar dient als echte klimaatregelaar. Daardoor heeft u altijd de gewenste temperatuur in betreffende ruimte. Onderzoek wijst uit dat een juist werkklimaat de productiviteit ten goede komt.

Het is belangrijk dat u samen met Weber Klimaattechniek uw wens bespreekt ten aanzien van de ruimte waar de airconditioning gebruikt gaat worden. Onze medewerkers gaan graag het gesprek met u aan.

 SingleSplitAirconditioning Weber